fbpx

Montage Instructies

Canvas:
1) Jouw foto op Canvas kun je ophangen met ons gratis meegeleverde ophangsysteem. De meegeleverde haakjes boor je vast aan de muur met de puntjes omhoog, vervolgens hang je het houten frame van je canvas over de haakjes heen. De meegeleverde houtjes heb je niet nodig om het canvas op te hangen, deze zijn ervoor om het canvas strak te spannen mocht het voorkomen dat het canvas wat minder strak om het frame gaat zitten.
2) Probeer de voorkant het canvas doek zo min mogelijk aan te raken met je handen om zichtbare vingerafdrukken te voorkomen.


Dibond Butler Finish (Alu-Dibond):
1) Laat het paneel en de ophangplaat acclimatiseren op kamertemperatuur (20°C).
2) Verwijder de beschermfolie van de achterzijde van het paneel.
3) Bepaal de plek van de ophangplaat in het midden op 1/4 afstand van de bovenzijde. Reinig deze plek met het alcoholdoekje en droog na met keukenpapier.
4) Plak de ophangplaat op het paneel en druk deze 20 seconden stevig aan.
5) Zet de ophangplaat onder druk met een zwaar voorwerp (15 kg) en laat 1 uur rusten.
6) Wacht 24 uur met ophangen van het paneel.


Plexiglas:
1) De print bestaat uit één laag full color met daaronder twee lagen wit en wordt op de achterzijde van de plaat geprint, hierdoor krijgt de print meer diepte en creëer je een zeer fraai effect.
2) Jouw foto op Plexiglas kun je ophangen met ons gratis meegeleverde RVS afstandhouders. Gebruik de boorgaten van het plexiglas als mal, let hierbij wel op dat de achterkant van je plexiglas plaat niet beschadigd. De RVS afstandhouders bevestig je op elke hoek van de Plexiglas plaat, hiermee hangt jouw frame altijd recht aan de muur.


Peesdoek incl. Frame:
1) Klik op de link voor de montage-instructie: Montage Peesdoek Inclusief 19mm Textielframe


Tuinposter:
1) Jouw foto op Tuinposter wordt geleverd met een standaard ophangsysteem. Dit systeem bestaat uit metalen ringen in elke hoek van het doek. Hierdoor is het mogelijk om je Tuinposter op ieder plekje in je tuin op te hangen.

Geen prijs
5% Korting
€10,- Korting
5% Korting
10% Korting
15% Korting
Geen prijs
10% Korting
5% Korting
25% Korting
Geen prijs
€10,- Korting
Maak kans op een prijs!
Voer uw e-mailadres in en draai aan het wiel. Dit is uw kans om geweldige kortingen te winnen!
Onze huisregels: 1 spin per gebruiker.
×