fbpx

Garantie & Reparatie

Garantie: 
De garantieperiode die wij geven op onze artikelen bedraagt 2 maanden.

Gegronde klacht
Een klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:

– Onredelijk gebruik
– Gebruik voor commerciële doeleinden
– Gevolg door onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik
– Onjuiste opslag
– Door professioneel gebruik

Ongegrond
Indien een klacht ongegrond is, brengen wij 15% retourneringskosten in rekening. De kosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Canvas wordt gespannen naar de klant opgestuurd, maar soms kan het gebeuren dat het doek na een paar jaar iets van zijn stevigheid verliest. Hierdoor hangt het doek niet meer netjes en ziet het er niet meer strakgetrokken uit zoals het hoort.

Het slap hangen van het canvasdoek kan verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld door temperatuurverschillen in de kamer.

Om het slap hangen te voorkomen worden er vier spietjes meegeleverd welke u kunt plaatsen in de zijkanten (achterkant) van het doek zodat u dit zelf kunt aanspannen wanneer dit nodig is. De spietjes kunnen voorzichtig met een hamer worden aangetikt totdat uw canvas weer strak gespannen is. Op deze manier hangt het doek weer strakgespannen aan de muur!

Artikel Beschadigd
– Wanneer een artikel is beschadigd, proberen wij dit altijd binnen 1 week op te lossen. Stuur een e-mail naar info@maffia-art.nl met hierin duidelijke foto's zodat wij het probleem zo goed mogelijk kunnen beoordelen.
– Wanneer u het product retourneert of omruilt voor een nieuw product, dient dit in de originele verpakking geretourneerd te worden, als de originele verpakking niet meer aanwezig is ontvangt u geen nieuw product en worden er geen kosten vergoed.


Artikel Retourneren:
Voor onze handelsartikelen geldt dat je deze binnen 14 dagen na ontvangst kunt retourneren, mits wordt voldaan aan de volgende voorwaarden:

– Het artikel is onbeschadigd
– Het artikel is compleet
– Het artikel zit in de originele verpakking en is ongebruikt.

Als je een artikel binnen 14 dagen na ontvangst retourneert én je hebt voldaan aan de voorwaarden voor retourzendingen, dan krijgt u het aankoopbedrag van het betreffende artikel teruggestort. Het retourneren en de kosten hiervan zijn voor uw rekening. Na ontvangst wordt het bedrag binnen 14 dagen op uw rekening bijgeschreven.

Geen prijs
5% Korting
€10,- Korting
5% Korting
10% Korting
15% Korting
Geen prijs
10% Korting
5% Korting
25% Korting
Geen prijs
€10,- Korting
Maak kans op een prijs!
Voer uw e-mailadres in en draai aan het wiel. Dit is uw kans om geweldige kortingen te winnen!
Onze huisregels: 1 spin per gebruiker.
×